15 Eylül 2012 Cumartesi

KONUŞMA İNGİLİZCESİ ÖZEL DERS - ÖZEL KONUŞMA İNGİLİZCESİ DERSİ

KONUŞMA İNGİLİZCESİ ÖZEL DERS - ÖZEL KONUŞMA İNGİLİZCESİ DERSİ
KONUŞMA İNGİLİZCESİ ÖZEL DERSİ: birden fazla ana dili İngilizce yabancı öğretmenler ile İngilizce konuşma pratiği yapma şansına sahip olursunuz. 

Böylelikle farklı aksan ve konuşma şekillerine en kısa sürede alışkanlık sağlayacak, İngilizce konuşurken yaşadığınız çekingenliği üzerinizden kolayca atarak, daha akıcı bir İngilizce konuşma becerisine sahip olabileceksiniz. 


İngilizce öğrenim sürecinizde okuma, yazma ve dinleme becerileriniz; İngilizce kitap okuyarak, film izleyerek ve radyo yayınlarını dinleyerek geliştirebilirken, İngilizce konuşma pratiği ve kelimelerin doğru telaffuzlarını öğrenmek profesyonel destek almanızı gerektiren, farklı bir konudur. 


KONUŞMA İNGİLİZCESİ ÖZEL DERS programlarına katılan öğrencilerimizin çoğu, lise ve üniversite dönemlerinde almış oldukları İngilizce eğitimler neticesinde doğru bir  İngilizce grammar bilgisine sahip olmalarına rağmen, karşılıklı İngilizce konuşmalar esnasında cümle yapılarında bozulmalar görülmekte ve kendilerini ifade edecek doğru kelimeleri bulmakta problem yaşamaktadırlar. 


Özellikle iş yaşantısında İngilizce konuşmalar esnasında hata yapma endişesi önemli bir diğer noktadır, kişiler bu nedenle çoğu zaman emin olduğu kelimeleri / cümleleri kullanmakta zorluk çekebilir. 


Yabancı öğretmenler ile bire bir ÖZEL KONUŞMA İNGİLİZCESİ DERSİ bu problemleri kolayca aşabilmenizi sağlamak amacıyla yapılandırılmıştır.


KONUŞMA İNGİLİZCESİ ÖZEL DERS - ÖZEL KONUŞMA İNGİLİZCESİ DERSİ

Tel1:0 - 212 - 236 22 19
Tel2:0 - 545 - 640 06 74